laptopul-monstru si noile DVD-uri

baietii de la HP se pregatesc sa lanseze o jucarie puternica pentru gameri: un lapotop urias cu diagonala de 20 inch. monstrul va avea  peste 5 kilograme asa ca va fi destul de greu de carat de colo-colo.

ca sal faca mai atractiv, baietii de la hp il vor umple cu toate cele posibile: de la telecomanda pt media center pina la o placa video de 512 mega. si asta nu e tot… procesorul va fi bineinteles Intel, iar laptop-ul va avea o unitate HD DVD incorporata.

HP nu sunt singurii care merg pe HD DVD. am vazut ca si Toshiba tot spre asta sa orientat, iar acu o luna citeam ca lantul de magazine Wal-Mart va scoate la vinzare playere HD DVD mult mai ieftine. Asta inseamna ca formatul Blu-ray va avea putin de sferit.

Oricum mai toate filmele care apar acum pe DVD sunt scoase in toate cele 3 formate. am avut surpriza sa vad astazi in Best Buy si in CircuitCity (doua lanturi de electronice din USA) rafturi intregi de filme in format Blu-ray si HD DVD. in urma cu doar citea luni, pe aceleasi rafturi vedeai numai 2 sau trei filme scoase pe dvd de inalta definitie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*