laptopul-monstru si noile DVD-uri

baietii de la HP se pregatesc sa lanseze o jucarie puternica pentru gameri: un lapotop urias cu diagonala de 20 inch. monstrul va avea  peste 5 kilograme asa ca va fi destul de greu de carat de colo-colo.

ca sal faca mai atractiv, baietii de la hp il vor umple cu toate cele posibile: de la telecomanda pt media center pina la o placa video de 512 mega. si asta nu e tot… procesorul va fi bineinteles Intel, iar laptop-ul va avea o unitate HD DVD incorporata.

HP nu sunt singurii care merg pe HD DVD. am vazut ca si Toshiba tot spre asta sa orientat, iar acu o luna citeam ca lantul de magazine Wal-Mart va scoate la vinzare playere HD DVD mult mai ieftine. Asta inseamna ca formatul Blu-ray va avea putin de sferit.

Oricum mai toate filmele care apar acum pe DVD sunt scoase in toate cele 3 formate. am avut surpriza sa vad astazi in Best Buy si in CircuitCity (doua lanturi de electronice din USA) rafturi intregi de filme in format Blu-ray si HD DVD. in urma cu doar citea luni, pe aceleasi rafturi vedeai numai 2 sau trei filme scoase pe dvd de inalta definitie…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*