premiera absoluta: Blogger acreditat ca Jurnalist liber-profesionist

Premiera absoluta in blogosfera romaneasca: un blogger jurnalist liber-profesionist este acreditat de o institutie a statului roman. ala sunt eu si am fost acreditat ca membru al RoMediaBlogger. citeste povestea aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. felicitari, intrbarea e daca cei de la Vama stiu ce este RoMediablogger, sau au crezut ca este o firma ce detine un ziar sau o publicatie…
    asteptam mai multe detalii concrete, cum ai facut cererea, ce formulare ai folosit, ce raspuns ai primit (nu ma refer la invitatia din email)…
    o zi excelenta!

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » blogger-jurnalist cu acte in regula

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*