roblogfest 2008

deocamdata se zbate intre orgolii, mizerii si sperante de mai bine. nu dau linkuri dar m-au dezgustat parerile unora care cred ca si-au castigat cumva dreptul sa vorbeasca despre un eveniment, de ori cenatura ar fi el, din postura de jmecheri.

asta ca sa nu le zic altfel.

avem doua date importante: una de incepere (1 februarie) si una de party final (14 martie)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @scaevola: bine scris. imi place stilul tau. unii dintre cei in cauza sunt chiar niste inculti agramati care s-au trezit cu blogul in mina si s-au pus pe scris tampenii.

  2. Multam fain. Eu zic ca e treaba lor cum stau cu gramatica, dar nu au dreptul sa
    arunce cu noroi in altii si sa se creada detinatorii adevarului absolut. In plus,
    nu cred ca au platit bilet la filmul asta si noi, “nulitatile de ziaristi” am intrat gratis
    in sala, peste ei. E un conflict artificial, creat de orgoliul unora care nu inteleg ca,
    de la Adrian Minune si Carmen Serban incoace, cantitate nu este egal calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*