Gravitarium 2 – da-te mare cu iPad-ul tau!

Robert Neagu se intoarce cu o versiune mult imbunatatita pentru Gravitarium.

Gravitarium 2 este genul de aplicatie pe care o deschizi prima data atunci cind arati cuiva ce poate sa faca un iPad. Nu iti ofera functionalitate foarte mare pentru ca rolul ei este sa te relaxeze. Si nici nu trebuie sa stii sa folosesti un iPad – doar pui degetele pe ecran si incepi sa te joci.

Noutatea majora din Gravitarium 2 este ca aplicatia este primul particle visualizer care are multi-plauer. Adica poti sa te conectezi cu un alt user sa te joci in tandem.

Soundtrack-ul face toti banii. Nu degeaba Gravitarium 2 a ajuns pe locul 9 in Categoria Entertainment din AppStore US si Canada la doar doua zile de la lansare.

Poti sa te joci si tu cu Gravitarium 2 – este gratis pentru o scurta perioada dupa care revine la pretul de 1,99 dolari. Clipurile de mai jos sunt excelent facute si subliniaza mai mult decit orice frumusetea aplicatiei facuta de developerul roman.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Super aplicatie :)
    Thnks Adrian ptr tip !!!

    Ps : apropo un site cu genti (nu husa ) ptr macbook Air 13″ care sa trimita si in Ro ..! Ar fii ok si un articol pe tema asta
    Keep up the good work

Comments are closed.