Revolut lansează Ultra, un plan financiar premium și un card placat cu platină

Revolut Ultra. FOTO Revolut

Revolut, super-aplicația financiară globală cu peste 30 de milioane de clienți la nivel mondial, lansează azi Ultra, cel mai exclusivist plan financiar din portofoliul său, cu caracteristicile card de membru. Cu peste  430.000 de persoane înscrise pe lista de așteptare în Spațiul Economic European (SEE) și Regatul Unit, noul plan vine cu o serie de avantaje excepționale și țintește să devină liderul categoriei serviciilor financiare premium.

Un stil de viață „platinum”

Designerii Revolut au ales cel mai apreciat și mai sofisticat metal prețios pentru a-l adăuga cardului Revolut – platina. Aceasta vorbește de la sine despre promisiunea noului produs, care va oferi o serie de beneficii din categoria premium prin intermediul unor abonamente exclusive oferite de parteneri bine cunoscuți precum Financial Times, ClassPass, WeWork, alături de o protecție suplimentară a achizițiilor, care va fi majorată până la suma de 10.000 de lire sterline pe an și serviciul de suport clienți disponibil 24/7.

Cardurile Ultra vor fi emise de Mastercard, ceea ce marchează o nouă etapă importantă pentru colaborarea dintre cele două companii, un atu pentru dezvoltarea globală a Revolut, mai ales în SUA.

Cel mai bun companion de călătorie în categoria sa

Ultra este conceput pentru a fi un excepțional companion de călătorie. Membrii Ultra vor avea acces la peste 1.400 de lounge-uri în aeroporturi din toată lumea, inclusiv la servicii conexe (restaurant).

Dacă planurile se schimbă pe neprevăzute, Ultra oferă și asigurare pentru anularea din orice motiv. Aceasta le oferă clienților libertate și flexibilitate atunci când călătoresc, și poate ajunge până la 420 de lire sterline în funcție de tipul activității. Indiferent de motivul anulării unei călătorii, clienții Ultra pot primi înapoi banii pentru zboruri, biletele de tren, cazarea sau biletele la evenimente diverse, în valoare de până la 5.000 de lire sterline (se aplică termeni și condiții).

Clienții Ultra au, de asemenea, o serie de avantaje incluse precum asigurarea medicală de urgență, acoperirea pentru probleme stomatologice, acoperirea pentru sporturi de iarnă. De asemenea, Ultra include și asigurarea de exces pentru închirierea de vehicule auto, pentru bagaje pierdute sau deteriorate, pentru zboruri întârziate (se aplică termeni și condiții).

În plus, utilizatorii Ultra vor beneficia de cashback de 10% la cazările rezervate cu Revolut Sejururi (funcția de rezervare cazări inclusă în aplicație) și se vor bucura de acces nelimitat la schimbul valutar în 30 de monede, precum și de o limită de retragere de numerar de 2.000 lire sterline sau euro pe lună. Un client poate retrage numerar de la un ATM în valoare de până la 2.000 de lire sterline în fiecare lună, economisind astfel până la 40 de lire sterline pe an în comisioane. Indiferent unde s-ar afla pe glob, utilizatorul Ultra va putea să aibă acces fără niciun cost suplimentar la toate aceste servicii. De asemenea, clienții Ultra pot transfera fonduri, schimba bani sau face plăți fără niciun cost, indiferent de sumă, inclusiv de vineri până luni.

Abonamente la servicii de excepție

Ultra oferă, de asemenea, pachetul de abonament suprem, aducând împreună o serie de parteneri din industrii diverse. Această ofertă este unică pe piață, cu caracteristici exclusive și beneficii specifice stilului de viață al publicului țintă. Oferta include credite și abonamente de la branduri, printre care Financial Times Premium, ClassPass, WeWork, NordVPN și altele – în valoare totală de peste 2.100 lire sterline pe an.

În plus, clienții care s-au înscris deja pe lista de așteptare se vor bucura de un cashback de 5% la achizițiile realizate în prima lună de utilizare a produsului (se aplică termeni și condiții). După această perioadă, membrii Ultra vor primi cashback de 0,1% în Spațiul Economic European (SEE) și Regatul Unit și de 1%, în alte zone ale lumii.

Ultra oferă și protecție pentru achiziții în valoare de maximum 10.000 de lire sterline pe an, pentru bunurile cumpărate cu Revolut, deteriorate la livrare, protecție de până la 5.000 de lire sterline pentru anularea unor evenimente și protecția rambursării de 600 de lire sterline pentru achiziții eligibile, în primele 90 de zile de la realizarea achiziției (se aplică termeni și condiții).

În cazul clienților din România, prețul pentru un an de zile al acestui plan este de 2.640 de lei, iar, în schimb, utilizatorul beneficiază de avantaje evaluate la 4.100+2 lire sterline, inclusiv pentru produsele de lifestyle.

Investiții la superlativ

Ultra oferă și cele mai bune limite pentru investițiile în mărfuri și acțiuni. Zece tranzacții cu acțiuni pe bursă oferite gratuit în fiecare lună după care se aplică un comision de 0,12% per tranzacție (comparativ cu 0,25% pentru Metal) și dobândă aplicată zilnic la sumele din Seifurile Vaults.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*