Eveniment de amploare pentru iubitorii mașinilor electrice la Călărași, organizat de Asociația „Tesla Happy Owners Romania”

T.H.O.R. Eco Challenge aduce pasiunea pentru mașinile electrice în Călărași. FOTO: THOR

Asociația „Tesla Happy Owners Romania” (T.H.O.R.) pregătește un eveniment de amploare în Călărași, dedicat iubitorilor de mașini electrice. T.H.O.R. Eco Challenge, cel mai mare campionat destinat autovehiculelor 100 la sută electrice, va avea loc în Parcul Dumbrava, oferind pasionaților și șoferilor ocazia de a se bucura de mobilitatea eco.

În cadrul expoziției statice ce va avea loc în Parcul Dumbrava, vizitatorii vor putea admira zeci de modele electrice într-un cadru spectaculos. Evenimentul debutează sâmbătă, 24 iunie, la ora 10.00, și le oferă participanților șansa de a descoperi mai multe despre ecomobilitate și de a testa senzația de a fi pasager într-o mașină electrică.

De asemenea, T.H.O.R. Eco Challenge aduce și o competiție dedicată șoferilor de mașini electrice. Deși autovehiculele participante pot avea chiar și peste 1.000 de cai putere, premiile vor fi acordate în funcție de eficiența în conducere. Peste zece echipe și-au confirmat deja participarea la concurs, iar printre mașinile care vor concura se numără cele mai noi modele Tesla, Renault Megane E-tech, Hyundai Kona și Dacia Spring.

„Mă bucur să venim la Călărași pentru această ediție T.H.O.R. Eco Challenge. Acesta este cel mai mare eveniment dedicat mașinilor electrice organizat vreodată în Călărași, iar noi ne dorim să atragem participanți și spectatori din toată țara. Vrem să promovăm și mai mult ideea că orașele din România pot găzdui competiții care promovează sportul cailor putere fără poluare, fără zgomot, și apreciem deschiderea Primăriei Călărași în acest sens”, a declarat președintele Asociației Tesla Happy Owners Romania, Dan Dumitru.

Primăria Municipiului Călărași s-a implicat activ în organizarea evenimentului și este partenerul local și gazda acestuia.

„Municipiul Călărași se poate dezvolta și prin evenimente care promovează mobilitatea nepoluantă. Suntem încântați să primim cele mai noi modele de mașini electrice la noi acasă și să stârnim interesul călărășenilor pentru vehiculele de acest tip. Investim în infrastructură și în parcuri, iar inițiativele smart vor fi mereu binevenite la Călărași”, a precizat cu această ocazie primarul Marius Dulce.

T.H.O.R. a fost fondată în februarie 2022 și a crescut la peste 100 de membri oficiali și peste 1.500 de simpatizanți din toată țara. Comunitatea a organizat peste 20 evenimente dedicate sustenabilității.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*