revista lu Andreea Esca

am vazut la tv o reclama la revista "the one". dupa coperta si logo-ul revistei, clipul mai spunea ceva: "cu andreea esca". dupa care, mai jos, cu litere de-o schioapa … "director editorial". 

nu stiam ca in media exista o asemenea functie. e evident o gaselnita care sa ridice cota revistei in cauza. un crainic protv nu are timpul necesar sa se ocupe de o revista. dar daca ti se propune sa iti dai numele si sa scrii un articolas pe saptamana sau pe luna pt o suma frumusica, de ce nu… in cazu asta, tirgul reciproc avantajos.

asa ca andreea esca a ajuns si director de revista de femei. am fost curios sa vad cum scrie esca. pai cam ca-ntr-un blog. unul simplu si personal, care nu ar face cariera …poti sa vezi aici unul dintre ultimele ei editoriale…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*