de ce are sanse locomondo la eurovision

am cautat in graba pe net, trupele cu care se va lupta Locomondo la "Eurovision song contest 2007". si sincer, am inceput sa am incredere in trupa noastra. de ce? pai e simplu. ai mai jos citeva exemple de piese care reprezinta diferite tari. dupa ce le asculti o sa-ti dai seama ce sanse are "Liubi, Liubi, I love you".

Turcia trimite o piesa ritmata, dar e pe limba lor…

Danemarca are niste gusturi… no comment… 

Belarus: trimite in concurs un tinar care pare sa aiba mare succes. la el in tara…

din Polonia primim o piesa care la noi nu ar ajunge in top 50…

Moldova e reprezentata de natalia barbu. fata arata bine si are voce frumoasa, dar piesa pare cam stearsa si inceputul seamana cu "freestyler"…

Olanda ne serveste o piesa cu sonoritati de muzica usoara a anilor '90…

si daca toti de mai sus vin cu asemenea creatii, atunci ce pretentii sa mai avem de la Albania :)

Anyway, ce zici? cistigam?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*