apple isi face un eee pc

de fapt, corect ar fi sa se numeasca “apple eee mac” pt ca nu vine cu windows la linux, ci cu macOS.

un laptop micutz de genul eee pc va fi anuntat de apple luna asta la macworld. deocamdata exista doar zvonuri despre un laptop cu ecran mic, care va avea unitate optica externa si  – cel mai important – un multi-touch pad.

pentru omu care e obisnuit sa lucreze cu un touchpad in loc de mouse, o astfel de jucarie ar putea sa fie o placere. gandeste-te la interfata iphone si gandeste-te ca poti sa te joci cu poze sau pagini web cu mai multe degete de-odata.

eu nu o sa-mi iau prea curind un laptop cu Mac OS. dar nu m-ar deranja sa am un multi-touch pad extern pt HP-ul meu de exemplu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*