Comanda pe Zagg.com

Ma pregatesc sa fac o comanda pe zagg.com. Eu imi iau un Invisible Shield pentru MacBook Pro cu Retina display.

Daca te tenteaza ceva de la ei de pe site, da-mi un mail si discutam.

Eu am purtat un Invisible Shield si pe Unibody MacBook Pro si dupa atita timp nu are nici cea mai mica urma de zgarietura.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu am folosit acum ceva timp ce-i drept pe iPhone 3G si n-am fost chiar multumit. Avea o textura usor ridata si nu era foarte transparenta avand o tenta usor galbuie. Am inlocuit-o cu o alta de la BodyGuardz care a fost mult mai ok pentru mine si pentru acelasi pret mi-au oferit doua seturi fata-spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*