retina MacBook Pro – despachetarea

A venit si momentul mult asteptat. Am scos astazi din cutie noul MacBook Pro cu Retina display. Nu puteam sa trec peste acest nou inceput fara sa iti arat ce e in cutie.

Pina cind imi formez o prima opinie, iata cum a decurs despachetarea.

stiu ca focus-ul lasa de dorit in anumite momente, dar asta nu ma impiedica sa-i multumesc lui Lili pentru ca a jucat rolul de Operator Imagine pentru acest video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. Radiai de fericire . Ca un copil :) felicitări si sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

 2. Deci cand am vazut post-ul, era sa fac pe mine de fericire :)) (Referitor la ce iti spuneam ieri Adrian…) :))

 3. @Drey: si asta nu e tot. mai am si alte jucarii Apple. Nu le-am pus acolo ca sa se vada cite sunt, ci pentru ca nu aveam loc in alta parte :)

  Nu fac un video cu primele impresii. dar scriu despre asta deja.

 4. Salut Adrian,

  Felicitari si sa-l stapanesti sanatos! Daca tot ne faci in ciuda poti sa ne spui si noua cum l-ai achizitionat? Amazon ziceai… care Amazon? Amazon din state, din UK? Si cum de ti l-au trimis in Romania? Ai mai platit ceva, taxe vamale, TVA? In principiu suntem foarte curiosi de unde l-ai cumparat si cat te-a costat in total? E mai ok decat daca-l cumparai din Romania? Sau e mai ok decat daca-l cumparai dintr-un magazin Apple din America? Daca te lasa inima, multumim in avans de informatii.

  Toate bune,

  Catalin Cristescu

 5. Sa-l folosesti cu plăcere! By the way… Bănuiesc ca vinzi vechiul MacBook. Daca da, as fi interesat si aștept un anunț pe site.

 6. @Catalin Cristescu: E luat de pe amazon.com si expediat in USA (Las Vegas) apoi adus de un prieten in Romania. Nu am platit niciun fel de taxe vamale pt ca nu a fost cazul. Pe amazon e putin mai ieftin decit in Apple Store sau pe apple.com pt ca nu platesti taxele si au si o mica reducere.
  In mod normal amazon.com nu expediaza electronice in Romania, asa ca nu prea ai cum sa-l iei daca nu ai pe cineva in US.

 7. Trebuia despachetarea sa o filmezi cu iPhone 4 ! Nu-l subestima ! Filmeaza grozav !
  In rest ( Pfoa ) sa îl stapanesti sănătos si sa te bucuri de el ca acum !

 8. salut adrian spune si mie te rog ,vedeam intrun post ca ai sunat la serviciu clienti apple de pe yahoo cum ai reusit fiindca vreau sa platesc pe net laptopul si sal ia cineva de la store in NY sau daca divulgi un link cu un retina ieftin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*