Adrian Boioglu pe sampler.ro

Cristian Manafu m-a invitat pe sampler.ro. Mi-a placut ideea asa ca mi-am facut si eu un profil. Era o vreme in care nu imi placea sa vorbesc despre cifrele (trafic-ul) boio.ro, dar poate ca e mai bine sa dam cartile pe fata.

Ma gasesti pe sampler.ro/boioglu

sampler.ro este un fel de carte de vizita a omului din Social Media Romaneasca. Un fel de about.me de Carpati, daca vreti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*