Restaurare de 10 luni pentru o pictura de 355 ani

Tehnologia inseamna si atentie pentru arta. Aceasta pictura a fost terminata in anul 1660 dar nu prea a vazut lumina unui muzeu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sunt oameni care chiar stiu ce fac. Din intamplare exista oameni care pe langa faptul ca stiu cum se realizau exact inclusiv din punct de vedere chimic. Si ce e interesant e ca stiu sa le si repare . Vezi fierul de calcat vechi si rola aia imensa…. Eu am invatat multe din cursul de iconografie.
    Sunt oameni care mai dau si gres – vezi mozaicul roman din constanta (exista o portiune mai curata si deteriorata). De aceea desi pare curios cu atata youtube…sunt informatii si indemanari care se fac practic si in timp…..Dar sunt oameni care isi dedica viata acestor lucruri si nu sunt apreciati …decat in momentul cum e cazul de fata un tablou pe un perete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*