Reclama noua de la Apple: “If it’s not an iPhone. It’s not an iPhone”

Imi e dor de seria reclamelor cu “There’s an app for that” sau mult mai celebrul “Hello I’m a Mac…”.

Apple a lansat noaptea trecuta o noua reclama pentru iPhone care pune in valoare aplicatiile. Fraza de final vrea sa urmeze celor de mai sus, dar parca nu se ridica la valoarea lor.

“If it’s not an iPhone. It’s not an iPhone”

Si mai e o problema: Uita-te la ea si spune-mi o aplicatie pe care ai retinut-o. In cele 30 secunde mie mi-a ramas in minte sigla de la Shazam si un cadru care seamana cu ceva din “Monument Valley”.

As vrea sa vad sintagma din titllu folosita de Apple pentru a face misto de terminalele cu Android sau Windows Phone. Desi… nu cred ca au asta in vedere. Din pacate… :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Oricum Apple controlează piața smartphone-urilor, deși Samsungii nu vor să recunoască :)
    În maxim 2 ani de zile, Apple îi v-a cumpăra pe Samsung

  2. Apple are deja clienti, vrea sa atraga si useri de Android ;)
    Titlu pentru reclama “Move content from your Android phone to iPhone”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*