Reportaj in fabrica de iPhone

Filmarea a fost facuta intr-un din fabricile cele mai mari ale lui Foxconn, acolo unde sunt produse 70% dintre unitatile iPhone. O astfel de fabrica are 115 mii angajati si scoate pe poarta 10.000 iPhone in fiecare zi.

Stiu ca nu vei intelege nimic din ce spun oamenii aia, dar imaginile sunt suficient de interesante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pe langa faptul ca nu inteleg nimic, eu cred ca totusi in spatele fabricarii acestor iDevice dupa care suntem toti inebuniti se ascunde muuuuulta durere, cruzime si alte chestii urate de care cu siguranta nu stim toti.
    In ciuda acestor chestiuni aiurea, iDevice-urile pentru mine ruuuulz !
    Respect !

  2. Pai ce crezi ca la Samsung se lucreaza cu cafeaua si Snickersul pe masa?

    P.S. Nu sunt toti posesorii de idevice innebuniti dupa ele. Eu unul il i-au ca atare si nimic altceva. Daca maine nu-l mai am, nu o sa suspin. O sa trec la Samsung instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*