referenduum invizibil

am stat cu ochii pe televiziunile mari din statele unite sa vad ceva despre referenduum. nimik toata ziua. spre dupa amiaza, insa ABC a dat doua fraze despre Romania. ideea stirucii era ca se face referenduum, evident..

mai mult insa mi-au atras atentia imaginile: niste cadre de strada din nu-siu-ce oras al tarii, un taximetru si apoi un taximetrist care arata prin geamul de la masina un cartonas pe care scria "voteaza NU la referenduum".

sunt curios cum va comenta presa americana informatiile venite dupa distractia de astazi din romania…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*