atacul celor mici: google talk si Wii

google se pregateste sa ai dea o lovitura: telefonie pe messenger. google talk, micutza jucarie de tip messenger are niste functii noi gata sa fie lansate. era si cazu… ca nu am mai auzit de ceva vreme de google talk. partea si mai klumea e ca screen-dhot-urile au aparut intr-un slide facut de google. slide care poate ascunde si alte informatii despre jucariile la care lureaza baietii. 

si daca tot am adus vorba de buturuga mica, iata ca nintendo wii a reusit sa detroneze sony playstation 3 la capitolul vanzari. nu le am cu jocurile, dar aud din ce in ce mai multe voci care spun ca aceasta consola merita toata atentia. mai ales ca poate fi folosita si ca feed reader.

motivele sunt si de natura financiara: wii costa 250 $, in timp ce playstation 3 ajunge la 5-600 dolari. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*