pronostic CNN: “basescu supravietuieste referenduumului”

surprinzator din partea CNN Intl. sa dea pronosticuri inainte de aflarea rezulatului final. stirea a fost difuzata la ora 19.00 a Romaniei.

in alta ordine de idei, blogul "voteaza" face o analiza a modului electorilor din blogosfera. pe mine ma da neutru. da, in campania asta am fost neutru. si sunt mindru de asta.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*