Reeder pentru iPad

Ce aplicatie de RSS folosesti pe iPad? Eu am Reeder de aproape un an si sunt foarte multumit de el. Gabi, unul dintre cititorii fideli ai boio.ro vrea sa-ti ofere sansa de a castiga aceasta super aplicatie.

Nu este nevoie sa-ti spun nimic despre Reeder pentru iPad. Este una din aplicatiile de top 3 pentru iPad care nu trebuie sa-ti lipseasca daca esti consumator de informatie.

Nu facem concursuri pe Twitter, de data asta pentru ca nu e decit un singur promo-code si acela are termen scurt de valabilitate. Asadar, ai mai putin de 3 ore ca sa-l castigi. Toate comentariile lasate pe boio.ro pina la ora Zero a zilei de sambata, 10 decembrie intra in tragerea la sorti.

update 1: Castigatorul este George C.

update 2: Gabi mai are un cod de dat. Al doilea merge la un comentariu lasat pe data de 10 decembrie pina la miezul noptii.

update 3: okidoki99 a castigat al doilea cod.

20 Comments

  1. observ foarte multra modestie prin comentarii, eu nu stau prea mult pe ganduri: eu vreau sa fiu castigatorul.chiar am nevoie de un reeder bun…multumesc frumos

  2. Păi chiar sper din tot sufletul sa cîștig… E una dintre acele aplicații pe care nu mi le-am permis, așteptînd sa tot între la reducere. Pentru iPhone am luat-o și , dacă îmi aduc aminte bine cred ca am și vrut să o fac cadou cuiva venit in vacanță… din America :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*