reducere pe (de) viata

ori militarii americani nu mai au tragere de inima sa mearga la razboi, ori nu mai au chef deloc…

in long bach, california am vazut un afis intr-o vitrina. decorata frumos cu nelipsitul drapel american, bucata de hartie anunta o reducere de 10% pentru orice soldat american. GI John tre sa vina cu legitimatia de soldat si isi cumpara pijamale mai ieftine.initiativa e laudabila, insa nush daca trebuie luata ca o umilire pentru soldati sau o chestie buna.

pai daca un militar roman castiga bine in irak, inseamna ca americanu ia cel putin de trei ori mai mult. tu daca ai avea salariu de 7000 dolari pe luna si alte beneficii suplimentare de inca o mie-doua, te-ai duce sa dai pe o pereche de pantofi 32 dolari in loc de 35?

mda, stiu ca si stefan cel mare le dadea ostenilor lui cite o mosie dupa ce se intorceau vii de la razboi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*