Redsn0w 0.9.6 beta – jailbreak pentru iPhone 3G cu 4.1

DevTeam a scos astazi o noua versiune a Redsn0w 0.9.6 beta 1 (poti sa il iei si de aici ). Am ezitat sa o dau pina acum informatia, doar pentru ca limitarile sunt mai mari decit beneficiile. Poate insa, exista persoane care au un iPhone 3G cu iOS 4.1 in sertar si vor sa stie.

redsn0w 0.9.6 te ajuta sa faci jailbreak la iPhone 3G sau iPod Touch generatia a 2-a cu firmware 4.0, 4.1 si 4.2 beta1. Problema este ca aplicatia NU te ajuta daca ai nevoie de deblocare si depinzi de ultrasn0w.

Pasii sunt usor de urmat: faci update la 4.1 in iTunes, descarci 4.1 separat de aici si redsn0w de aici. Dupa update, deschizi redsn0w si urmezi pasii de acolo.

redsn0w merge deocamdata doar pe Mac OS X.

A aparut Sn0wbreeze 2.0 (windows). Aplicatia, similara cu Pwnage Tool, te lasa sa faci un custom firmware 4.1 si sa jailbreakuiesti orice iPhone 3GS. Il vei putea debloca cu ajutorul ultrasn0w.

Descarca Sn0wbreeze 2.0.1 de aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. Acuma a aparut jailbreak pe 3g.. si eu ieri l-am vandut ..:D

  Off topic: O intrebare pentru cunoscatori:
  Ma lupt cu o problema la iphone 3gs 3.1.3, si anume: NU pot face upgrade la 4.0 ca primesc eroare 3194 in itunes… chiar daca am editat hostul din windows…cum gasesti tutoriale !!
  Are cineva solutie la problema asta???

 2. e bine ca in Sfirsit dau Semne ca se POATE… eu insa am iphone 4G SI L-AM UPDATAT(DIN GRESEALA) la 4.1 Astept si sper sa-l pot Jaylbreaku
  foarte bine ca au solutii

 3. am 3gs 4.1 si.. momentan nu exista solutie pt el..
  oricum, interesant blog-ul tau, o sa-l urmaresc cu placere…

  Regards

 4. Salut, am iphone 3g cumparat de la Orange Romania, zici sa mai astept cu update-ul? deoarece il folosesc in reteaua Vodafone. O sa simt diferente fata de 4.0.1?

 5. eu am iphone3gs old BR, cu 4.0.1 jailbreak cu jailbreak.com! am instalat spirit2pwn si SURPRIZA! nu a mai pornit sub nicio forma! nici hard reset, nici dfu mode nici recovery,NIMIC! l-am dus marti la orange in garantie pe motiv ca nu mai porneste! sper sa nu descopere cei de la orange ca a fost jailbreakuit si sa pierd garantia:( … se pare ca multi cu iphone3gs au avut probleme cu spirit2pwn instalat din cydia..

 6. Salut, uite eu am facut si upgrade si jailbreak sunt multumit de cum se misca, momentan astept un unlock pt baseband 5.14 ca am comis-o… problema mea e alta, la orice prog instalat prin cydia imiapare iconita blank cu gri, functioneaza perfect aplicatia doar ca iconita e sub forma unui patratel gri. Din ce am gasit pe google s-ar fi rezolvat cu un restore, la mine nu a functionat abordarea asta, alta solutie exista ?

 7. mie nu mi-a mers. am facut update in itunes la 4.1. am pornit redsn0w, am dat calea catre pachetul de 4.1, am intrat in DFU … si apoi se blocheaza la “wait for device to reboot”. si nu mai rebooteaza. Chiar am avut probleme sa pornesc telefonul dupa pasul asta …

 8. Problema pe care majoritatea o au…este cea pe care o am si eu si anume cu Iphone 3GS care au dat update la 4.1 iar telefonul este nou sau nu a mai fost jailbreakuit vreodata…momentan din cate stiu nu exista nici o solutie pt aceasta problema dar poate stiti voi vreuna eu 1 am auzit ca trebuie sa mai astept pt greenpoison care cik va putea jailbreakuii direct Iphone 3GS cu 4.1

 9. e vreo diferenta daca telefonu e 4 , 3g sau 3gs ? daca ele au fost upgradate la 4.1 tot degeaba…sau pt 3g exista solutii de downgrade pt baseband si nu stiu eu ? eu am un 3g cu modem firmaware 5.14.02 dar downgradat la versiunea 3.1.2, ii pot face ceva sau trebuie sa astept ca toata lumea ca sa il pot folosi iar ca telefon?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*