Augmented City

Iti aduci aminte vremurile cind vorbeai de unul singur pe strada (pentru ca lumea nu iti vedea castile sau bluetooth-ul de la telefon)?

Augmented City este urmatorul pas.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Este doar inceputul, dar asa cum ai spus au fost vremuri cand o casca si un microfon starneau priviri….sa vezi azi cum se uitau cativa la mine in metrou citind ziarul pe ipad :), e funny, dar parca prea “plastic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*