record de comentarii si bataia pe premii

am primit azi peste 80 comentarii. unele erau pe linga subiect. altele erau foarte la obiect asa ca ma simt obligat sa fac niste precizari:

nu am sa sterg deocamdata comentariile offtopic. apelez la inteligenta cititorilor boio.ro. sunt convins ca au capacitatea sa gandeasca de 2 ori inainte sa posteze comentariul.

in acelasi timp am primit un mail care imi atragea atentia ca anumite persoane au comentat si inainte de 6 decembrie. vreau sa va asigur ca plug-in-ul pe care il am numara comentariile postate dupa o anumita data (setata de mine). daca e cazul voi printa la finalul cmpaniei “TU alegi CADOUL” lista cu comentarii si fiecare va putea sa le numere. asta ca sa nu fie nici un fel de discutii.

pe de alta parte eu va incurajez sa postati cit mai multe comentarii. nu conteaza daca fiecare post se transforma intr-un forum. e cu atit mai bine. discutiile pot continua la nesfirsit. important este sa nu se indeparteze prea mult de la ideea postului. daca ceva nu e in regula poti sa citesti din nou politica de comentarii pe boio.ro. ea va fi modificata de cite ori e nevoie.

nu de alta, dar de AZI intr-o luna TU alegi CADOUL!

ca sa fii la curent cu ce apare pe boio.ro ai feed-ul RSS

ca sa fii la curent cu comentariile ai Feed-ul de comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Nu a comentat nimeni înainte de 6 decembrie :) s-a comentat la posturi dinainte de 6 decembrie. Oricum, dacă posturile vor continua să fie de calitate voi rămâne comentator fidel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*