spam cu iPhone

de cind mi-am comandat iPhone am primit 3 mail-uri de la apple in mai putin de 12 ore. unu era legat de comanda, restul imi faceau reclama la accesorii sau alte prostii de la apple…

mai baietzi, va credeam mai seriosi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Publicitatea nu e degeaba o forţă de temut. Iar cei de la Apple nu sunt proşti. Ştiu să culeagă şi să folosească datele. Aş fi fost surprins dacă nu primeai astfel de mail-uri.

  2. Dacă nu avea parte de publicitate crezi că iPhoneul mai era aşa de cunoscut? Nu cred, publicitatea are părţi bune şi părţi rele.

  3. Din moment ce ti-ai dat comanda de Iphone ei considera ca e frumos sa iti iei si cateva accesorii pe care sa mai dai niste bani.Naspa.Foarte urat din partea lor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*