Recomandari pentru un nou user de iPod Touch

Colegul meu si-a cumparat iPod Touch. Este prima lui jucarie Apple si o foloseste cu un Laptop Dell. Nu stie ce aplicatii sa descarce pentru ca nu a mai folosit niciodata asa ceva, dar il intereseaza muzica, chestii legate de comunicare cu prieteni si de calatorii, invatare a limbilor straine (nu este roman). In acelasi timp, stie ca vrea sa foloseasca legatura dintre PC si iPod Touch la maxim.

I-am dat deja o lista cu SimpleNote, Dropbox, Yahoo Messenger, Skype, Facebook, Twitter, Instagram etc. Nu este un fan al jocurilor, asa ca nici nu am pomenit clasicele din AppStore.

Tu ce i-ai recomanda sa descarce pe noul sau iPod Touch si de ce?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Shazam Encore-aplicatie de recunoastere a track-urilor in cazul in care nu stim cine canta

 2. Games: Air Penguin , Army of Darkness Defense , Fruit Ninja , Fragger , Labyrinth 2,Bloons TD 4

 3. daca nu e fan al jocurilor macar ar trebui sa incerce…Cel putin: Angry Birds, Cut The Rope, Tap Tap Revenge, Doodle Jump, Labyrinth, Fruit Ninja.

 4. DEX, translator: google translate, WhatsApp Messenger .. Wurdle, UnlockMe si MazeFinger+ ..

 5. Comunicare cu prieteni: Viber, Skype, YM, Fring, Tango, Facebook, Twitter, TweetPic
  Calatorii: Trip Journal, MetrO, Google Earth, iMapMyHIKE
  Dictionare: iDict, Phranslator, Word Lens
  Utilitare: Shazam, eBay, WiFi photo, CropForFree, Bump, FileApp, AirVideoFree, Photosynth
  iar cand se plicitseste: Cat Physics, Angry Birds, TinkerBox, Jet Ball, Cut The Rope

 6. Super 8 (un fel de Instagram, dar pentru video cu aspect vintage), IMDb (pentru momente gen “in ce film a ma jucat actorul asta?” :)), ZenBound (un joc pentru cei care nu sunt atrasi de jocuri :)

 7. i-as recomanda Face Time si iPod cu volumul la maxim. si sa asculte hard rock si sa nu faca upgrade la iOS. Restu’ nimic.

 8. Converter, Download Meter (daca foloseste internet limitat), NY Times, Y! Messenger, Facebook, FlightTrack Pro (daca este o persoana care calatoreste mult). Merita incercat un Angry Birds Lite, daca ii place, isi cumpara varianta full. Sigur o va face.

 9. NYTimes pentru articolele de la New York times
  Weather Pro, cea mai buna app de meteo (cred eu)
  Twitter sau TweetBot pentru twitter
  AutoCAD WS pentru CAD (daca ii trebuie)
  Remote pentru muzica intra ipod si pc
  Skype daca il foloseste
  Dragon Dictation un fel de notepad activabil prin voce

 10. Salutare, vreau sa intreb si eu utilizatorii de iPod Touch:
  Pot folosi camera doar pt a vorbi prin FaceTime sau o pot folosi pt a vorbi si prin YM?
  Multumesc!

 11. @pil: orice. si skype si yahoo messenger si fring sau alte aplicatii care te lasa sa o folosesti. E o camera ca oricare alta. Depinde de aplicatie daca stie sa se foloseasca de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*