reclamele orbit – din rau in mai rau

stii reclamele alea vechi la guma de mestecat orbit? alea in care sufla personaju de ingheta ecranu sau alte prostii care erau orice altceva decit credibile?

well… orbit revine. in state are reclame noi din seria “a good clean feeling”. mi se par insa asa de stupide. le gasesti pe net.

pe you tube sunt mai mijto reclamele facute de anonimi pe aceeasi idee…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*