Reclamele Apple pentru Olimpiada 2012

Nu este seria “Get a Mac”, dar sunt funny. De data asta avem un angajat de la Genius bar care are de-a face cu tot felul de…. urgente.

Si apropo de reclama. Toti olimpicii care defilau aveau iPhone. Ce reclama neplatita mai buna decit cei mai buni sportivi ai lumii sa-ti folosesca produsele zi de zi?

Care iti place?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*