Prototip iPhone 4 din 2006

Apple a gandit iPhone 4 inca din 2006. Asa arata prototipul de atunci.

Vreau sa intelegem citeva lucruri:

1. Apple isi gandeste device-urile cu ani inainte. Tine minte: prototipul pentru iPhone 4 este inca dinaintea aparitiei pe piata a primului iPhone.

2. Apple isi rafineaza prototipurile pina le scoate pe piata de foarte multe ori.

3. Apple nu arata un device, chiar daca el exista pe o masa, intr-un laborator cu 6 ani (in cazul iPhone 4) inainte de ajunge in mana ta.

Asadar, atunci cind vezi un presupus prototip de device de la Apple si ti se spune ca asa arata urmatorul model eu zic sa nu crezi.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Adica primul iphone exista in stadiul de prototip de prin 2000? Exagerezi.. nici macar nu erau atat de dezvoltate touchscreenurile pe device uri atunci. Ca la orice masina de ex se face un prototip care mai apoi se imbunatateste sau se muleaza pe tehnologicitatea anumitor piese. Dar asta nu inseamna ca in 2006 deja aveau 4 modele si 4 idei diferite aprobate pentru a trece in productie..

  2. cel argintiu seamana cu nokia lumia acum inteleg de ce nu ii poti scoate bateria si compartimentul sim-ului este ca la iphone

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*