reclama de la google, bani de la you tube

google mai aduce o inovatie in materie de reclame. utilizatorii you tube care au filme originale pot cistiga serios din asta. 

jucaria e simpla: in partea de jos a filmului iti apare o banda pe care e reclama si un link catre mai multe informatii. la fel ca si la AdSense, cu cit ai mai multi utilizatori care dau click pe reclaa cu atit cistigi mai mult. problema e ca nu aveam de a face cu o reclama contextuala legata de contextul filmului ci una aleasa la intimplare. tocmai d-aia oamenii se tem ca utilizatorii You Tube vor fi deranjati de reclame si nu vor fi tentati sa dea click pe ele…

interesant este ca reclamele apar numai daca intri pe you tube. daca insa alegi sa pui clipul pe site-ul propriu nu ai decit filmul fara publicitate. ceea ce mi se pare f normal. blogul meu nu este platit sa afiseze reclamele altora… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*