melcul-cosmonaut

rusii au bani prea multi pentru explorarea spatiului asa ca au inceput sa-i cheltuiasca aiurea. ultima gaselnita au fost 50 de melci care vor juca rol de cosmonauti. racheta Progress 25 a plecat catre statia spatiala internationala. pe linga mancare si alte provizii, rusii au inghesuit in ea si melcii. 

ei zic ca vor sa studieze regenerarea tesutului in imponderabilitate. avantajul este ca daca nu le iese experimentu, melcii pot fi gatiti cu vin rosu si serviti oamenilor de pe statia spatiala internationala.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*