reclama ascunsa dar sa stim si noi

unul dintre marile magazine de electronice din Miami (al carui nume conteaza mai putin) a avut azi o problema de identitate.

mai toate laptopurile pe windows aveau pe ele safari pt windows si mai ales iTunes. in plus, ba un iTunes ba un safari era deschis … intimplator…

sa zicem ca faceau reclama pt mac. asa ca m-am dus si in sectiunea apple. cind colo… ce sa vezi… pe mac-uri era instalat Firefox 3 : )

toate drumurile duc la open source?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Salut, cand am fost ultima data in Mall-ul din Baneasa, in standul “apple” care se cheama iStyle sau ceva de genul, am deschis pe toate notebook-urile + ipod touch, site-ul meu, si am lasat asa. Asta da campanie de promovare, nu ? Numai bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*