Puterea cablului Thunderbolt

O imagine cit o mie de cuvinte…

Vezi aici la rezolutie mai mare

Macworld au facut o incercare foarte interesanta. Se stie ca un cablu Thunderbolt poate sa conecteze, in serie, pina la 6 device-uri. Nu conteaza ca sunt monitoare, HDD-uri externe sau camere.

Un Mac Pro are 6 porturi Thunderbolt, pe langa HDMI, Ethernet sau USB. Ei au vrut sa vada cite device-uri poti sa conecteze la un singur computer. Rezultatele sunt spectaculoase.

We connected 36 drives (19 Thunderbolt, 15 USB, 2 FireWire 800) with a combined capacity of 100.63TB. In addition to the drives, we also connected two Thunderbolt docks (the Belkin Thunderbolt Express Dock and the CalDigit Thunderbolt Station), an Apple Thunderbolt Display, two Apple Cinema Displays, and one HP Z Display Z27i. All this to a single Mac Pro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*