iPhone 3G in magazine

nu numai la apple sau la at&t (+ diversi alti dealeri) ci… in magazine. best buy il va vinde incepind cu 7 septembrie. confirmarea oficiala vine azi.

asta poate sa insemne 2 lucruri: fie apple ne pregteste iPhone 3G la cartele pre-paid. fie best buy … a dat spaga.

ma si miram de ce – in numai citeva saptaman – best buy si-a instalat ditamai departamentu de telefoane mobile, a inceput sa printeze reviste lucioase, sa aiba echipe de baietzi cu pantaloni kaki si camasi albastre care stiu sa vinda telefoane mobile samd.

maine-poimaine il vezi si pe la altex, flanco si in mall-uri. hmm, acolo exista deja. ilegal. evident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. BUna Adi,

  Ca tot ai adus vb de Iphone 3G in magazine..Cat costa in state in apple store un Iphone 3G? Da musai la liber.Adica se mai poate cumpara din apple store cum se putea inainte cu vechiul Iphone dar la liber? La noi pe net au aparut 3G-uri de la 650 euro la 800 euro.Multumesc de raspuns.

 2. Acum o saptamana am fost eu la un apple store in LA si nu se vindea la liber. Trebuia sa le dai Social Security number-ul si o carte de credit si ei iti dadeau telefonul. Cred ca treb sa asteptam sa treaca frenezia de inceput si o sa inceapa sa le vanda si la liber …

 3. Nici daca esti american si vrei sa cumperi la liber…ori daca esti american ai deja carte AT&T si vrei unul doua :D Iphone? :) Nici asa nu merge?

 4. @valentina: daca esti american si vrei sa cumperi la liber nu se poate.
  daca ai abonament at&t si vrei sa-l prelungesti sau sa-l schimbi pe iPhone se poate. dar doar un telefon.

 5. ADRIAN,
  Daca suunt asa de stricti in vanzarea la liber de unde au aparut la noi pe net Iphone 3G? este net-ul plin de anunturi de vanzari Iphone 3G cu preturi intre 650-800 euro..acesti profitori de unde au putut achizitiona aceste apararate?

 6. @valentina:
  majoritatea magazinelor care se lauda ca il au MINT. daca incerci sa iei de la ei iti vor spune ca nu il au in stoc.
  pe de alta parte el poate fi cumparat din italia sau alte tari unde se vinde la liber cu 500-600 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*