noahpad – copilu lui asus eee pc

nu e facut de asus ci de noahpad. nu am auzit de ei, dar asta conteaza mai putin.

e mai portabil, mai flexibil, pretul e acelasi ca al unui eee pc dar vine cu niste idei care imbunatatesc semnificativ conceptul de laptop ultraportabil. deocamdta nu a aparut nici o info legata de capacitatea hard-drive-ului si de memorie. stim doar ca are un ecran de 7 inci.

el va fi scos in lume oficial la CES 2008.

(apasa pe poza pt o descriere completa)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. www.delfinul.com - traieste fiecare clipa , destinde-te , afla ceva nou !
  2. asus eee pc se face mare | boio.ro
  3. atacul laptopurilor mici | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*