gmail shit

nu stiam eu de ce le merge asa de greu mailu online de vo 2 zile…

pt ca echipa gmail era ocupata cu alte prostioare: au adaugat emoticons. ai 2 variante: capete patrate sau rotunde. decizii, decizii…

eu nu inteleg ce e ultimul simbol din dreapta jos? gmail shit??? exista varianta statica sau varianta cu 2 muste care se plimba in jurul rahatului. ce idiotenie!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*