primul laptop multi-touch

vine de la HP si costa numai 1150 dolari. producatorul sustin ce pe TouchSmart TX2 poti sa te joci ca pe iPhone: zoom, drag and drop si alte gesturi facute cu doua degete sunt disponibile. nu se misca insa la fel de bine…

laptopul vine, din pacate cu windows vista si cum sistemul de operare nu oferea capabilitati multi-touch, HP a folosit tehnologia unei companii israeliene: N-trig.

sincer sa fiu nu ma tenteaza un astfel de laptop. stiu cit de greu este sa sterg iPhone-ul sau MacBook pro-ul de amprente si urme pe ecran. cred ca as lua-o razna daca as fi nevoit sa curat HP-ul odata la 5 minute. in plus vine cu vista si probabil nu are drivere pt XP. iar tehnologia respectiva o poti folosi doar daca lasi computerul cu sistemul de operare original. asta inseamna ca trebuie sa suporti si tot crapware-ul pre-instalat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*