pantofi marca windows

acum poti sa arati cit de trist esti!!!
s-a lansat magazinul de produse microsoft, marca “i’m a pc”

poti sa-ti iei sepci, cravate, camasi, pantofi sport, mousepads, skateboards, genti sau o cana de cafea. trist…

sa nu se inteleaga gresit. nu ai sa ma vezi purtind asa ceva. si nici adidasi sau sepci cu logo-ul apple…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. I’m a Mac si I’m a Pc mi se par cele mai marsave tehnici de marketing, nu mi se pare normal sa arunci cu noroi in alte produse, ca sa iti poti vinde tu produsul. Prin reclama inteleg sa iti lauzi tu un produs……punctul meu de vedere

  2. @briareu: mie astea mi se par cele mai tari, astea din ziua de azi nu mai au haz, sa te uiti la alea vechi cu Pepsi vs Cola, sau Audi vs Opel, am vazut mai de multe la Marca Inregistrata si pe net, ce pot spune,sunt geniale.
    foare hazlii si foarte comice si idei originale…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*