primu ghiocel si gratarele de ianuarie

super tare… nu credeam ca in luna ianuarie o sa pot sa fac gratare in Romania si mai ales o sa vad ghiocei. in ultimele doua zile am incins carbunii de doua ori in curte, sau pe linga bloc. mai mult, azi am vazut primu ghiocel: vestitoru primaverii?

tot azi cineva imi spunea ca, in conformitate cu nush ce studiu, in 2007, la nivel global va fi cea mai ridicata temperatura din ultimii 10 mii de ani. lasa ca asa ne transformam noi in bahamas… :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*