cu pistolul de lipit in mana

Am urmat cursurile liceului de electrotehnica si telecomunicatii. In clasa a 9-a, cind profesorul ma punea sa folosesc pistolul de lipit, imi ziceam ca nu o sa-mi foloseasca acele cunostinte vreodata.

Si poate ca asa a si fost. Acum prefer sa stau 10 ore in fata unui computer decit sa lucrez la partea hardware.

In seara asta insa, am fost nevoit sa pun mina pe pistolul de lipit. Dupa 11 ani de la terminarea liceului inca mai stiu sa-l folosesc bine. Cine ar fi crezut in timpul liceului ca, 11 ani mai tarziu, o sa am de lipit un connector de 4 cabluri pentru un Touch Panel, undeva prin Florida…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Si cam cat costa unul ?
    Intreb din pura curiozitate pentru ca am auzit ca sculele sunt la fel de ieftine ca si electronicele in State !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*