Prima reclamă pentru iOS 10 – Messages mai colorate și mai animate

Apple promovează intens noile funcții din Messages din iOS 10. Eu sper să existe o metodă prin care să le poți dezactiva. Nici nu au apărut și deja sunt enervante :))

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Lasa ca sunt bune noile functii, mananca mai mult din baterie :) pacat ca nu au introdus tastatura pe Apple Watch, cat despre iOS Chat… prefer pe Mac “Franz” :-) si altele ca scriu mai repede.

  2. Noile functii sunt un bulshit sa iti ia ochii. Fara o functionalitate / utilitate reala. Un fel de jucarii pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*