prima data peste ocean

stii cum e atunci cind iti calatoresc copii catre scoala prima data sau cind nevasta pleaca la drum.

well, nu mi s-a mai intimplat niciodata, dar azi am avut emotii. parintii mei s-au urcat in avion dupa mult timp. si chiar pentru prima data au calatorit peste ocean.

acum totul e ok. zborul de la bucuresti la new york s-a desfasurat fara probleme si in 3 ore vor fi in Miami.

deja imi miroase a placinta cu brinza, pateu de ficat si alte bunatati de pe acasa. aaa si a vacanta. inca 10 zile pina la concediu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*