o scrisoare de la Matt Mullenweg

probabil ca numele lui nu iti spune nimik. eu il consider unul dintre oamenii care m-a ajutat cel mai mult in ultimii 2 ani. indirect, evident…

Matt este cel care a inventat, dezvoltat si apoi condus echipa care se ocupa WordPress.

zilele trecute el a trimis la milioanele de utilizatori wordpress un newletter. i-am raspuns la mail desi stiam ca nu e decit un mail trimis in vant. azi dimineata am avut surpriza sa imi raspunda.

am primit un mail de la Matt care imi zicea ca citeste mailurile venite pe adresa aia si ca imi multumeste. nu era deloc un mail trimis automat catre milioane de useri ci unul personalizat.

frumos din partea lui…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*