Practically magic – două reclame noi pentru iPhone 7

Nu știu ce e “practically magic” în noile iPhone pentru că rezistența la apă și filmarea pe timp de noapte nu sunt chiar așa de ieșite din comun. Noile reclame promovează chiar aceste două “funcționalități”. Interesant este că la final scrie clar că defecțiunile cauzate de lichide nu sunt suportate prin garanția produsului.

Dar pot să spun că-mi place muzica din cele două reclame și felul în care sunt filmate este excelent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. o intrebare am, vorba aia ca apare in Romania iPhone… si la noi in Austria a aparut deja de o saptamana, am commandant de 2 saptamani si inca nu am primit, nici un magazin nu are in Shop iPhone 7!

    Nu cred Media care scrie ca dureaza pana ajunge camionul cu iPhone. (am auzit ca si pana in Noiembrie ar fi posibil sa asteptam) e vorba de 1 luna nu cateva zile.

    Mai mult cred ca dureaza asa mult pentru ca Apple a decis sa nu trimita noile iPhone si sa le repare. E cunoscuta problema ca se incalzeste si cand faci un Video auzi in background un sunet aiurea care ar veni de la procesor.

    Tu ce parere ai Adrian? vad ca nimeni nu scrie despre asta.

  2. @Ioan: eu cred ca le fabrica in cantitati f mari, dar le si livreaza in ordinea cererilor. Cu alte cuvinte, americanii sau cei care le-au avut primii la precomanda o sa le si primeasca mai intai. Faza cu sunetul ala afecteaza un nr mic de terminale. Nu e de la asta, ci pur si simplu cererea e mai mare decat oferta. Si stim cum e… lumea vrea iPhone 7 black, pt ca ala e cel mai interesant acum :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*