Practically magic – două reclame noi pentru iPhone 7

Nu știu ce e “practically magic” în noile iPhone pentru că rezistența la apă și filmarea pe timp de noapte nu sunt chiar așa de ieșite din comun. Noile reclame promovează chiar aceste două “funcționalități”. Interesant este că la final scrie clar că defecțiunile cauzate de lichide nu sunt suportate prin garanția produsului.

Dar pot să spun că-mi place muzica din cele două reclame și felul în care sunt filmate este excelent.

2 Comments

  1. o intrebare am, vorba aia ca apare in Romania iPhone… si la noi in Austria a aparut deja de o saptamana, am commandant de 2 saptamani si inca nu am primit, nici un magazin nu are in Shop iPhone 7!

    Nu cred Media care scrie ca dureaza pana ajunge camionul cu iPhone. (am auzit ca si pana in Noiembrie ar fi posibil sa asteptam) e vorba de 1 luna nu cateva zile.

    Mai mult cred ca dureaza asa mult pentru ca Apple a decis sa nu trimita noile iPhone si sa le repare. E cunoscuta problema ca se incalzeste si cand faci un Video auzi in background un sunet aiurea care ar veni de la procesor.

    Tu ce parere ai Adrian? vad ca nimeni nu scrie despre asta.

  2. @Ioan: eu cred ca le fabrica in cantitati f mari, dar le si livreaza in ordinea cererilor. Cu alte cuvinte, americanii sau cei care le-au avut primii la precomanda o sa le si primeasca mai intai. Faza cu sunetul ala afecteaza un nr mic de terminale. Nu e de la asta, ci pur si simplu cererea e mai mare decat oferta. Si stim cum e… lumea vrea iPhone 7 black, pt ca ala e cel mai interesant acum :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*