Concurs valabil doar 24 ore: EaseUS MobiSaver

Dacă ești utilizator de produse Apple și ai o problemă cu telefonul care necesită un restore poți să-ți pierzi datele. Sigur că există soluții de back-up în iCloud sau iTunes, dar mulți utilizatori nu le folosesc. Pentru toți aceștia există o soluție foarte bună.

Cu ajutorul EaseUS MobiSaver poți să îți recuperezi datele în trei pași. Aplicația este, de fapt, o soluție software de recuperare a datelor din telefonul tău. Vorbim despre SMS-uri, poze, video, documente sau orice alt tip de date importante.

Aplicația vine cu o interfață simplă și tot ce ai de făcut este să conectezi device-ul tău și să o lași să-l scaneze. La final ți se oferă posibilitatea să recuperezi porțiuni din informațiile pierdute chiar dacă device-ul este stricat.

Soluția oferită de cei de la EaseUS te lasă mai departe să recuperezi datele direct de pe iPhone, iPad sau iPod, să recuperezi ce se mai găsește într-un back-up din iTunes mai vechi sau să cauți informațiile în contul tău de iCloud.

Partea cea mai bună a EaseUS este că aplicația poate să recuperezi datele chiar și dacă telefonul e blocat în recovery mode, dacă ai uitat parola sau dacă l-ai scăpat în apă și nu mai merge. Ai o opțiune de “Preview” așa că poți să vezi ce informații sunt recuperabile și apoi poți să selectezi doar o parte din ele sau pe toate. Aplicația merge atât pe Mac cât și pe Windows și funcționează chiar și cu noile iPhone 7 sau iPhone 7 Plus.

Concurs EaseUS MobiSaver
Concurs EaseUS MobiSaver

Și acum vestea cea bună este că developerul oferă un număr limitat de licențe pentru Mac sau Windows, doar pe data de 19 septembrie. Tot ce ai de făcut este să mergi pe site-ul lor, să descarci aplicația pentru sistemul tău de operare, să copiezi codul cadou și să o activezi în aceste 24 ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*