popa digital

azi am mai vazut una taare. un preot a oficiat o nunta intreaga citind-si speech-ul dintr-un pda.

jucaria era un model vechi de cel putin 3 ani, cu ecran alb-negru si stylus dar asta conteaza mai putin. initial am crezut ca omu trimite un sms, dar cind a inceut sa citeze din biblie si derula pagina apasind pe ecranul micutz mi-am dat seama ce face.

la final l-am felicitat. e primul preot pe care il vad cu ochii mei ca face asta. omul nu stia daca fac mishto de el sau chiar il apreciez. a incercat sa se scuze ca ii e mai comod asa decit sa care ditamai cartea dupa el. si e evident ca are dreptate.

nu m-am apucat sa-i zic ca e mai usor sa folosesti un iPhone. am vazut foarte putini americani care sa aiba telefonul jailbreak-uit si ma gandesc ca sa iti scrii tot discursu de nunta in “Notes” poate fi dureros. mda, poti sa-l trmiti pe mail daca vrei intr-adevar sa lucrezi de pe un iPhone care nu stie ce e aia un book reader sau in care nu ai acces prin ssh sa pui un pdf.

oricum, gestul preotului e de apreciat si astept sa vina momentul in care unul din romania o sa faca asta. si-o va lua de la episcopie?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*