popa digital

azi am mai vazut una taare. un preot a oficiat o nunta intreaga citind-si speech-ul dintr-un pda.

jucaria era un model vechi de cel putin 3 ani, cu ecran alb-negru si stylus dar asta conteaza mai putin. initial am crezut ca omu trimite un sms, dar cind a inceut sa citeze din biblie si derula pagina apasind pe ecranul micutz mi-am dat seama ce face.

la final l-am felicitat. e primul preot pe care il vad cu ochii mei ca face asta. omul nu stia daca fac mishto de el sau chiar il apreciez. a incercat sa se scuze ca ii e mai comod asa decit sa care ditamai cartea dupa el. si e evident ca are dreptate.

nu m-am apucat sa-i zic ca e mai usor sa folosesti un iPhone. am vazut foarte putini americani care sa aiba telefonul jailbreak-uit si ma gandesc ca sa iti scrii tot discursu de nunta in “Notes” poate fi dureros. mda, poti sa-l trmiti pe mail daca vrei intr-adevar sa lucrezi de pe un iPhone care nu stie ce e aia un book reader sau in care nu ai acces prin ssh sa pui un pdf.

oricum, gestul preotului e de apreciat si astept sa vina momentul in care unul din romania o sa faca asta. si-o va lua de la episcopie?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*