boio.ro de 10 ori

asta e recordul personal pe care il sarbatoresc astazi. nu cu fast ci cu placerea ca am putut sa dau peste nas celor care si acum cred ca boio.ro e un blog de nisa cu zece vizitatori pe zi.ma refer la tzaranii din blogosfera carora nu le pica bine cifrele mele de trafic pentru simplul motiv ca sunt mai bune decit ale lor.

nu de alta, dar daca vrei sa te lauzi cu cifre… fa-le publice. asa poate te crede lumea. altfel esti in continuare invizibil. asta pentru cei care fac pare din categoria “insuficient de inteligenti ca sa isi dea seama ca sunt idioti”… despre care vorbeam ieri. ma amuza personajele si imi dau seama ca si ei stiu ca sunt penibili…

pentru restul cititorilor, cei care vin aici in cautare de informatii si raman sa citeasca boio.ro in fiecare zi… numai multumiri. voi ati facut ca boio.ro sa aiba acum peste 63.000 (adik 63 de mii) de afisari in luna iulie 2008. de ZECE ori mai mult decit in iulie 2007.

si daca suntem la capitolul “sa moara dusmanii”… sorry… capitolul recorduri …mai amintim ca in iulie 2007, peste 1340 de cititori boio.ro au intrat pe site de pe iPhone. mai multi decit cei care intra de pe safari si aproape la fel de numerosi ca si cititorii care folosesc Opera.

tot o mica realizare este faptul ca Feed-ul boio.ro este urmarit de 245 de cititori. chiar daca nu e decit unul partial.

statisticile boio.ro sunt publice. intotdeauna au fost. iti multumesc ca ma citesti in fiecare zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Buuuuuuuuuna dimineatza si… LA MULTI ANI!!!!!!!!
  Sper sa nu ma fi ramolit in asa hal incat sa fi incurcat datele de nastere si ca am nimerit bine 2 august :D.
  Sa traiesti, mai baiete, sa fii sanatos si voinic si sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun in lume!
  Noroc bun!

 2. A fost un oarece timp in care cautam. Nu pot spune ca timpul cautarilor a incetat. N-ar fi adevarat si nici deontologic, dar de cand am descoperit boio.ro, vizitarea lui, cel putin o data la 2 – 3 zile e un “musai”…

  De ce? Raspunsul e simplu, pentru cei ce intreaba.
  “Incearca, citeste si apoi vei intelege…”

  Spor maxim.

  PS: de cele mai multe ori vizita mea se desfasoara de pe un iPhon… Nu de alta, dar e mai usor asa. Timpul, bata-l vina ;-)

1 Trackback / Pingback

 1. blogging pe furate | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*