pop 3 direct in gmail

 pop 3 de la gmail

gmail a facut available pt toata lumea o jucarie pe care o asteptam de mult (o gasesti in settings/accounts). cu ea poti sa-ti vezi in contul tau – mailuri de pe alte adrese. simplu, prin pop 3.

avantaju este ca daca nu ai la indemina un client de mail gen mozilla sau outlook nu e nevoie sa verifici toate cele x conturi de mail pe care le ai. 

eu am incercat cu un cont de yahoo si mi-a dat cu virgula. asta poate pentru ca yahoo nu ofera pop 3 gratuit…

anyway, pt cei care vor sa-si citeasca mailurile de pe yahoo cu outlook sau alt client de mail s-a inventat o jucarie care simuleaza protocolul pop 3 in acest scop… 

asta e inca un pas al lui gmail catre iesirea din beta. nu demult, baietii au scos povestea cu necesitatea unei invitatii pentru deschiderea contului. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*