2 Comments

 1. Ha? Cum?
  Poate e vremea sa ne mai testam si noi institutiile. Uite asa cu un link aici, un link dincolo, o revolta pe colo se schimba lumea. Uite asa se refac regulile in institutii.

  Si eu il sustin pe gramo. Cred ca link-ul lui pe pagina facultatii era ok, plus ca era explicitat ca e un blog personal. Si cred ca un student ar trebuii sa vad si o alta fateta a unui profesor ( sau o alta buca cum e in cazul de fata). Mai ales ca gramo ca profesor generaza in studentii lui admiratie sau repulsie. Cand il vezi si il asculti ori iti place, ori nu. Are multi zeloti in jur. Mie nu imi place. Nu imi place ca profesor, chiar si printre colegii lui mai tineri am vazut reticenta fata de el si metodele lui de predare. In orice caz, nu iti ramane indiferent.

  Si “knee jerk” Gandului mi se pare de acelasi nivel, adica undeva pe la genunchi. Gramo merita prima pagina, dar nu pentru chestiunea in cauza. Vreau si eu sa vad un ziar care sa puna pe prima pagina – cutare a publicat cartea cutare, cititi cititori. Oricum Gandul a devenit un Tabloid. Pacat.

  Il sutin pe gramo.
  Pe de alta parte tot circul asta imi pare un semn de normalitate. Ca se schimba lucrurile prin tara asta second hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*