il sustin pe gramo

ii stiu de pe blog si ii apreciez. de aceea pot sa conteze pe tot sprijinul meu virtual. si nu numai.

il sustin pe gramo

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Ha? Cum?
  Poate e vremea sa ne mai testam si noi institutiile. Uite asa cu un link aici, un link dincolo, o revolta pe colo se schimba lumea. Uite asa se refac regulile in institutii.

  Si eu il sustin pe gramo. Cred ca link-ul lui pe pagina facultatii era ok, plus ca era explicitat ca e un blog personal. Si cred ca un student ar trebuii sa vad si o alta fateta a unui profesor ( sau o alta buca cum e in cazul de fata). Mai ales ca gramo ca profesor generaza in studentii lui admiratie sau repulsie. Cand il vezi si il asculti ori iti place, ori nu. Are multi zeloti in jur. Mie nu imi place. Nu imi place ca profesor, chiar si printre colegii lui mai tineri am vazut reticenta fata de el si metodele lui de predare. In orice caz, nu iti ramane indiferent.

  Si “knee jerk” Gandului mi se pare de acelasi nivel, adica undeva pe la genunchi. Gramo merita prima pagina, dar nu pentru chestiunea in cauza. Vreau si eu sa vad un ziar care sa puna pe prima pagina – cutare a publicat cartea cutare, cititi cititori. Oricum Gandul a devenit un Tabloid. Pacat.

  Il sutin pe gramo.
  Pe de alta parte tot circul asta imi pare un semn de normalitate. Ca se schimba lucrurile prin tara asta second hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*