asta e pt tine, Gabi

 gabi si "gagalicea"

cit de usor poti sa pierzi pe cineva drag, doar intr-o singura clipa… 

astazi am fost zdruncinat, dupa mult timp in care nu credeam ca .. ceva ma mai poate scoate din ale mele…

am aflat ca un prieten a pierit intr-un accident rutier. "Gagalicea", cum ii spuneam noi  fetitei lui (un ingeras de numai doi ani), a ramas fara tata.

am sa mi-l aduc aminte pe Gabi drept o persoana vesela, care abia astepta sa se intoarca la familia sa.

deja ne este dor de tine, Gabi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. s de acord cu tine. si eu am ramas fara cuvinte. numai cand ma gandesc la sotia lui, ca cea mica nu intelege inca prea multe… te zbati ca sa ai o viata frumoasa si cand colo nu mai apuci sa o traiesti. ar trebui sa mergem sa ne luam adio de la gabi, sa fim alaturi de ai lui. daca o convingi pe lili sa treaca peste fobia ei, eu s gata sa merg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*