politica de comentarii boio.ro

fie ca vii pe boio.ro pentru prima data, fie ca esti cititor veteran cel mai bine este sa te familiarizezi cu politica de comentarii. este facuta pentru binele tuturor cititorilor. tu nu ai vrea sa citesti comentariile rautacioase, postate aiurea ale altora, nu?

pentru moment. acestea sunt moderate. asta inseamna ca toate comentariile tale sunt salvate si apoi citite de mine. am bunul obicei sa le aprob cit mai curind posibil. daca nu contin atacuri de orice natura si sunt la obiect vor aparea imediat pe blog. comentariile apar imediat pe blog. daca nu sunt de bun simt vor fi sterse ulterior iar autorul va fi bannat intra in moderare. daca se comporta frumos poate sa posteze din nou. DA, cred in a doua sansa…

exista moderare pentru anumite cuvinte, iar akismet-ul isi mai face de cap uneori. daca vorbele tale nu apar imediat, NU posta din nou. voi avea grija sa le pun la locul lor.

daca vrei sa iei legatura cu mine pe o anumita chestiune e mai simplu sa-mi trimiti un mail pe: boio [at] gmail [dot] com
ajunge mai repede si nu risti sa fie oprit de protectia anti-spam a blogului.

daca te intereseaza concursurile boio.ro si vrei sa participi la ele comentind ai 3 mari reguli:
– comentariile trebuie sa nu fie oarecum monosilabice (de genul "si eu" "da", "aha") ci treuie sa aiba macar 5 cuvinte. poti sa legi o propozitie, nu?
– comentariile trebuie sa fie in ton cu subiectul si sa nu contina link-uri catre blogul personal, doar de dragul capatarii de atentie.
comentariile trebuie sa fie aprobate de mine (cel putin pt moment). doar anumite comentarii suunt moderate de mine, in rest totu e la liber. daca nu sunt… nu apar pe boio.ro

boio.ro este un BLOG mai sus. iar cititorii sunt la fel de inteligenti. iti multumesc ca ma citesti zi de zi.

vrei sa fii la curent cu comentariile de pe boio.ro? aboneaza-te la feed-ul de comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. @axel16: nu. comentariile mai vechi de 6 decembrie nu se iau in considerare pentru concursul “TU alegi CADOUL”.
  asta pt ca am vrut sa oferim sanse egale tuturor celor care se inscriu in concurs.

 2. “cit dureaza?

  campania “boio.ro – comentezi si castigi” se desfasoara din 6 decembrie pina in 10 ianuarie. “

 3. “Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse ÅŸi servicii dubioase, practicată în industria e-marketingului ÅŸi de proprietarii de situri pornografice. Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat ÅŸi prin privarea de dreptul la opÅ£iune.”. Atât timp cât mesajele sunt ontopic nu se pot numi spam, mesajul tău se pare că este fără rost pentru că eu mi-am primit răspunsul la întrebare ÅŸi tu ai postat pe lângă.

 4. Salut…
  Vive le Iphone…

  U got mail…Sir!

  “Citeshte si da mai departe”….

  Formula informatica de success in systemul comunist …:)

  Just Joking… U heeft @mail mijn heer !!!

  Check iphone and contacts , is not spam…

  Pe mai tirziu… Poate !!!

 5. sal am o problema am descarcat i thema si mi sa blocat tel iphon-ul si cand il deschid am marul pe ecran. ce pot s afac ? urgent te rog frumos merci frumos

 6. @dedu: lasa te rog mesajele la postul de iPhone Suport tehnic.

  daca ai marul cu rotitza care se invirte inseamna ca ai “spinning wheel of death” sau SWOD. da o cautare pe boio.ro si vei gasi pasii de rezolvare a problemei.

 7. dar mai am o intrebare nu merge la alt telefon WI FI. CE POT SA FAC SA MEARGA? ASTEPT UN RASPUNS MERCI FRUMOS

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. boio.ro - "TU alegi CADOUL" | boio.ro - BLOG mai sus
 2. comentarii la liber | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*